Пътна помощ за камиони

Компаниите за пътна помощ се целят да осигурят безопасността на всеки един шофьор на пътя като предоставят бързи и качествени услуги. При неправилно репатриране на камиони може да се случат много неща. Някои от тях са още нежелани повреди по камиона, а дори може да се случи пътно транспортно произшествие. Затова, когато имате нужда от пътна помощ е хубаво да потърсите такива услуги.

Как се репатрира камион от пътна помощ?

За да бъде репатриран един камион е нужна професионална техника и добре квалифицирани служители, които да извършат всичко правилно. Когато камион е аварирал, той се изтегля с помощта на твърд теглич.

камион репатриране

След като камионът е вече изкаран на пътя, трябва да бъде репатриран до най-близкия сервиз. Това става чрез теглене, за което е нужно изравняване на атмосферното налягане на двата камиона (това се постига чрез маркуч за подаване на въздух). Всичко изглежда много лесно? Не не е толкова лесно, колкото изглежда!

Какви услуги се предлагат от пътна помощ за камиони?

Разбира се освен репатрирането на камиони, компаниите за пътна помощ предлагат и други услуги. Някои от тях могат да бъдат извършени на място, за да продължите пътя си с вашият камион, а други в сервиз на пътна помощ София. На място може да ви бъде доставено гориво, да ви бъде подаден ток или пък сменена гума, която пречи на работата на камиона. В сервиз на пътна помощ София може да бъде извършена цялостна проверка на камиона ви след произшествие на пътя, както и компютърна автодиагностика. Доверете се на пътна помощ София и ще останете доволни от предлаганите услуги.

Защо все повече се налага репатрирането на камиони?

заспиване на волана

В цялата ни страна пътищата и улиците не са толкова качествени и шофьорите на тежкотоварни камиони трябва да работят при лоши условия. Именно това е главният фактор, който има влияние. Друг фактор е недостига на сън. Тук опасността е много по-голяма, когато става въпрос за заспиване на волана. При тези ситуации, може да се случи абсолютно всичко и дори най-лошото.

Обаждане при нужда от репатриране на камион

При обаждането на пътна помощ за репатриране на автомобил е много важно да дадете точни данни за местоположението ви и за камиона ви. Трябва да съобщите колко тежи камиона и товара, който превозвате. Всичко това трябва да се каже, защото компанията трябва да прецени каква техника да изпрати за вашият случай.

повикване пътна помощ

Цени за репатриране на камиони

Цените за репатриране на камиони е по-висока от тази за репатриране на леки автомобили или мотори. Обикновено цените за репатриране на камиони започват от 100 лева нагоре и точната цена зависи от това къде се намирате, колко тежи камиона и товара и други фактори.

Доверете се на пътна помощ София. Потърсете техните услуги, разгледайте цените за всичко. Може да се обадите по всяко време, тъй като компанията работи денонощно без почивни дни, което е в полза на клиентите.