Пътна помощ за бусове

В България все повече хора избират да се занимават с бизнес, който е свързан с шофирането на товарни автомобили на заплата в някоя местна или международна фирма. Като се има на предвид този факт е ясно, че инцидентите с тежкотоварни автомобили ще зачестят и все повече ще има нужда от пътна помощ, която да може да репатрира бусове.
Ако се вгледате по пътя докато шофирате вие ще установите, че почти всяка трета или четвърта кола на пътя е тежкотоварен бус, който е или личен, или служебен. Съветваме Ви още тук в началото да бъдете много бдителни и внимателни докато шофирате в участъци със засилено присъствие на тежкотоварни автомобили, защото те могат да бъдат изключително опасни!

Какво предлагаме ние?

Нашата компания предлага всякакви услуги относно пътната помощ, репатрирането и извозването на всякакви модели бусове и тежкотоварни автомобили до седем тона, без да има значение от габаритите им. В България няма много компании, които предлагат такива услуги за бусове и тежкотоварни автомобили, така че да има сигурност за шофьорите на тези превозни средства при злополука на пътя. Точно поради тази причина нашата компания се е оторизирала да оказва помощ на този вид автомобили във всеки един момент.
Услугите, които предлагаме са денонощно на ваше разположение, като за тази цел ние разполагаме постоянно със специализиран екип в офисите ни, както и диспечери, които да приемат обажданията, да разберат какво се е случило от вас и веднага да изпратят екип, който да помогне. Няма значение дали става дума за катастрофа, аварирал бус или просто техническа повреда, вие може да ни имате доверие както в делничните, така и в празничните дни през годината.

С какво работят нашите екипи за пътна помощ?

Нашата компания разполага с висококачествено и съвременно оборудване, както и техника, която е полезна във всеки един момент и всяка ситуация. Екипите ни също са изградени от висококвалифицирани работници и техници, които могат да реагират на всяка създала се ситуация, по всяко време на деня.
Разполагаме и с модерни и надеждни аварийни камиони, които имат хидравлични платформи, както и лебедки с голяма мощност. Камионите ни са високопроходими и могат да превозят както вас, така и бусът Ви отвсякъде.

Допълнителни услуги, които предлагаме:

Освен репатрирането и превозването до сервиз, нашата компания предлага и множество други допълнителни услуги, които са с изключителна важност са шофьорите на бусове и микробуси у нас.
Какво предлагаме? Мобилният ни сервиз, доставката на гориво и смяната на гуми са едни от най-търсените услуги, които изпълняваме на място. Други услуги, предлагани от нас са подаването на ток, превоза до паркинг за бусове и микробуси, смяна на акумулатора, изваждане на автомобилите от труднодостъпни места и много други.

Какви документи са Ви нужни, за да Ви помогнем?

На първо място и най-важният документ изискван от всеки е документа за управление на такъв вид МПС. Категорията е „Ц“, за превоз на камиони до 7,5 тона. Фирмата, за която работите или която управлявате, трябва да има валиден лиценз, така че след помощта да може да се плати сметката за услугите.
Нашата компания пък от своя страна трябва винаги да носи документна карта, която показва на закъсалите, че не са измамени от някой.
Като цяло е важно винаги да носите документите си, за да нямате неприятности при евентуални проверки от полицаи и други органи на реда. Сложете документите си в една папка или малка чантичка, която винаги да стои в жабката на превозното средство и да бъде с вас.

За нас сигурността и надеждното обслужване са на първо място при всички обстоятелства. Бързата ни реакция и подходът на екипите ни са насочени само и единствено към пълното и навременно съдействие на пострадалия.
Компанията ни е лицензирана за тази вид дейност и притежава всички нужни документи и сертификати за правилна работа. Даваме Ви гаранция, че ако потърсите нашата компания за пътна помощ ще получите най-доброто, което очаквате за вашето МПС.

 

Ако Ви се случи да закъсате на пътя през което и да е било време на деня, то вие може да потърсите услугите на пътна помощ София.