Международна пътна помощ

Международната пътна помощ осигурява на собствениците на втомобили или камиони помощ и широка гама от услуги. Помощта и услугите са 24 часа в денонощието, 365 дни в годината в цяла Европа. Тези услуги са на разположение на собствениците на автомобили от 36 последователни месеца, като се счита първоначалната дата на обслужване на всяко отговарящо на условията превозно средство. Ако се наложи да ползвате услугите на международна пътна помощ е нужно единствено да позвъните на телефона на съответната държава в която се намирате.

Трябва да направите обаждането към пътната помощ преда да извършите каквито и да са други мерки по поправката на колата. Може да намерите телефонните номера на международната пътна помощ в интерне и в зависимост от държавата където сте закъсали.
С услугите на международната пътна помощ ще останете спокойни и уверени в качеството на извършените дейности. Ако автомобилът ви се повреди, то фирмата за пътна помощ ще уреди всичко необходимо, за да стигнете до първоначалното си местоположение-лесно и много бързо.

Какви услуги предлага международната пътна помощ?

Услугите, които се предлагат са много на брой. Сега ще прочетете за само някои от тях:
– пътна помощ, изтегляне и събиране на превозни средства.
– наемане на автомобил и настаняване в хотел или мотел.
– доставка на гориво или резервни части.
– подаване на ток и стартиране на двигателя.
– Смяна на спукана гума и диагностика на място.
Ако попаднете на територията на София и закъсате, то вие може да позвъните на множество фирми за пътна помощ София! Фирмите за извозване и теглене на коли ще Ви насочат към най-добрите автосервизи, където да закарате колата си за поправка.

Настаняване на водачите в хотел или мотел

Ако повредата по автомобила се случи на 80 или повече километра от дома Ви или местоположението Ви в чужбина и ремонтът е невъзможен на място, то следва международната пътна помощ да закара колата Ви до оторизиран сервиз, където дадената повреда ще бъде отстранена. Вие ще бъдете настанени в тризвезден хотел за период, който не надвишава четири нощувки. След като автомобилът Ви бъде ремонтиран, то центърът за пътна помощ ще възстанови разходите за билет за връщане.

Ако повредата се е случила в чужбина и фирмата за пътна помощ нямат нужните резервни части, то те ще бъдат изпратени от застрахователя до адреса, на който се намирате в чужбина. Всичко това ще бъде за сметка на фирмата за пътна помощ. Ако се случи злополука, кражба или вандализъм. то разходите на клиента се поемат изцяло от застрахователната компания, където е сключил застрахователна си полица.

За вашите нужди:

Aко имате нужда от услугите на пътна помощ на територията на България, то вие може да намерите най-доброто при пътна помощ София. Това е фирма, която предлага множество услуги и са сравнително евтини.

Ако искате да продадете колата си, но не успявате да направите това, то вие може да потърсите услугите на фирма за изкупуване на коли. Тази фирма ще Ви предложе цени, които са удовлетворяващи за вас и за тях самите.