Регистрация в КАТ София

регистрация в КАТРегистрация в кат София понякога може да се окаже по-сложна от колкото си мислите.

Автомобилите вече са наше ежедневие. Те са удобство, свобода и дори пространство за пътуване за всеки. Когато обаче трябва да регистрирате вашия първи автомобил, трябва да сте наясно с няколко неща:
Дали автомобилът ви не е краден. Това се определя от проверка на номерата на двигателя и рамата, ако са подадени в полицията.
Дали номерата съвпадат. Това не се гледа много в България, но е хубаво да го има. Така ще сте сигурни, че са ви продали кола с предназначен двигател за нея, а не нещо съвсем различно.
Автомобилът влиза ли в нормите за регистрация?

Това са само три точки, на които трябва да се обърне внимание. Всеки има своите дневни задачи, няма време да седи в КАТ да чака да му регистрират колата и прочее. Какво правите в този случай – обаждате се на нас!
Ние от …. имаме дългогодишен опит в регистрацията на автомобили в КАТ София и можем да ви помогнем. Ще регистрираме вашия автомобил, ще направим застраховка и ще минете преглед. Това дори с отстъпка в цената, защото използвате нашите услуги. Какво по-добро от това?

Ние ви предлагаме един перфектен избор на гарантирано точно свършена работа, а вие дори няма да се изцапате.

Автомобилите втора, трета ръка в България са навсякъде и не е изключено и вие да сте се насочили към такъв. Няма проблем, просто понякога хората допускат грешки от различни нужди – “Цената е ниска„, „Това е моделът, който искам„ и прочее. Понякога тези грешки могат да ви струват скъпо. Например, когато автомобилът запали се чува странен шум, но вие искате колата и този шум не ви притеснява, естествено и продавача казва, че я кара така. После този шум се оказва спукано гърне, изхвърляне на повече отработени газове или повреда в двигателя и се сещате до какво води това – ремонт.

Ако имате съмнения дори за автомобила който купувате, ние също можем да ви помогнем. Обадете ни се да се договорим, кога и къде и можем да ви придружим при оглед на автомобил преди покупка. Нашите специалисти ще прегледат всичко в колата и ще ви дадат тяхната оценка. Вие дори няма да си изцапате ръцете.
За кого е полезно това ще попитате вие? Много от дамите не разбират да си купят сами качествена и икономична кола, и не могат да направят регистрация в кат София. Тези услуги са най-полезни за тях. Нито ще се изцапат, нито ще купят разбит автомобил.