Пътна помощ джип

Услугата пътна помощ за Джип се предлага с професионално репатрак-камионче и платформа. Важни неща който трябва да знаете при превоза на джип са, че трябва да бъде на първо място добре обезопасен. За тази цел използваме професионални немски колани преминали TUF което доказва надеждността им.

Друго важно условие за безопасното транспортиране на джип е, че трябва да се кара внимателно и съобразено с пътната обстановка.

Репатрак за Джип
Репатриране на mercedes ml

Цена за репатриране на джип в София

Цената при превоз на джип варират в зависимост от това дали е дълга или къса база както и собственото му тегло. Нормалната цена за превоз на джип в рамките на град София е 50 лева ако той се качи на ход. При товаренето на джипа с лебедка се начисляват 10 лева върху цената. Ако има поражение по ходовата част в следствие на катастрофа се начисляват 20 лева. Превоза отнема около 30-50 минути в зависимост от това колко е натоварен трафика.

Цена на пътна помощ за джип извън София

Превоза на джип извън София се таксува на километър в зависимост от разстоянието като минималната цена за извън градски курс е 80 лева. При превоза на дълга база джип цената на километър е 0,90 стотинки като се смята в двете посоки разстоянието например: от град София до град Пловдив са около 150 километра в посока то общото разстояние става 300 километра по 0,90ст/км = 270 лева. Като тази цена е примерна и подлежи на договорка спрямо джипа и повредата му.

Можете да видите: нашите цени 

Освен репатриране на джипове предлагаме и помощ при аварирали леки автомобили, бусове, мотори, мотокари и електрокари. Ако имате нужда да ви изтеглим или превозим просто се обадете на 0877197958 и ние ще се отзовем на момента.