Подаване на ток

подаване на токНяма значение какъв сезон е навън,но да ви падне акумулатора може да се случи всеки ден, а да не говорим, когато става дума за голямо превозно средство. Какво ще направите тогава?

Ще се обадите на пътна помощ GO. Ние сме винаги на разположение на шофьор в беда и можем да помогнем с разнообразна гама от услуги „подаване на ток“ до „доставка на гориво“. Всички наши услуги са с най-ниските цени и няма да съжалявате, че сте повикали нас. Ние знаем, какво да правим и го правим перфектно.
Подготвени сме за всякакви машини – камиони, джипове, каравани, селскостопанска техника и прочее. Можем да помогнем с подаване на ток във всеки един момент на всяко превозно средство.

Какво ни отличава от другите фирми?

Годините на пазара са ни показали, колко хора се нуждаят от качествени услуги. Клиентът винаги иска работата да е свършена добре и да не плаща сума за половината автомобил.
Ние работим качествено, слушаме нашите клиенти и им даваме това, което искат.

За услугата подаване на ток.

Закъсали сте с кола, камион или друго превозно средство? Няма кой да ви помогне със заряд, нямате кабели и нямате никакво време за губене? Тогава сте на правилната страница. Позвънете на посоченият телефон, обяснете какъв е проблема и къде се намирате.
Наш екип ще дойде веднага да ви помогне. Имаме страхотен екип от доказали се техници, монтьори и хамали. Можем да пристигнем на адреса за всякакви технически проблеми.
Нашата апаратура е най-добрата и никога не отказва. Обезателно ще получите това, което сте си поръчали по телефона.

Това, което ни отличава най-много с нашата апаратура от обикновенната на другите фирми или дори това във вашия багажник са кабелите. Нашите кабели са двойно по-силни от тези, които предлагат по авто магазините. Нашите кабели могат да издържат голямо напрежение, което може да зареди голяма машина с няколко акумулатора. Такива машини просто искат повече ток, за да могат да стартират. Да не забравяме, че някои от тях дори може да искат повече време за подаване на ток заради многото електроника, която имат.

За колко време можете да подадете ток на автомобила?

От 10 минути до половин час. Това е максималното време, за което ви гарантираме, че вашето превозно средство ще запали. Може да се наложи допълнителна инспекция за нещо изгоряло или защото акумулаторът ви не се зарежда. По ваше желание можем да занесем алтернатора или друга част, която сметнем, че е повредена в нашия сервиз и тя да бъде ремонтирана незабавно и върната при вас.