Доставка на гориво

доставка на горивоКакво правите, когато ви свърши горивото? Зареждате от бензиностанция или в краен случай от туба в багажника. Но колко често ви се е случвало това да не е достатъчно?

Кои сме ние?

Пътна помощ GO сме фирма, която се занимава с транспортни услуги, хамалски услуги, рапатриране, превоз и много други включително и „доставка на гориво“. В бизнеса сме от дълги години и затова време се установили стандарт, който винаги следваме и след който оставяме само доволни клиенти.

Какво е услугата доставка на гориво?

Дори да не ви се случва често да оставате на пътя без гориво, винаги може да стане и такава ситуация. Наоколо няма бензиностанция, вие бързо трябва да отидете до крайната си цел и какво следва?
Звъните на нашите телефони. Доставка на гориво се извършва за София и окръг и ще пристигне веднага при вас. По телефона кажете колко литра гориво ще ви трябва, какво гориво и къде. Толкова е просто и лесно.
„Няма начин около мен да няма бензиностанция!“ Това е доста често срещан коментар, но не винаги е верен. Понякога няма бензиностанция или и да има – тя е затворена.

Услугата доставка на гориво е много по-препоръчвана за камиони и големи машини.

Понякога камионът не може да влезе в бензиностанцията до която се намира, а ще е много трудно за сам човек да се напълни камиона на ръка.
Един камион събира много повече гориво от една лека кола. Може да се окаже, че бензиностанцията, на която се намирате, няма достатъчно количество за вас. А когато говорим и за селскостопанска техника, която също обслужваме, тогава нашата намеса става наложителна.

Как да поръчате доставка на гориво?

Доста е лесно. Позвънете на телефон 0877 19 79 58 обяснете къде се намирате, какво ви трябва, в какво количество и ние веднага ще се отзовем. Нашите колеги са подготвени за подобни ситуации и бързо ще напълнят всеки резервоар. Без значение дали на спортна кола, джип, камион или селскостопанска техника. За нас няма задача, която да не можем да свършим.

Сами ще може да погледнете горивото преди да го сипем, за да се уверите, че работим само с най-добрите горива и няма да повредим колата ви.
Както вече споменахме, на пазара сме от дълги години и до сега не сме разочаровали нито един клиент. Те винаги остават доволни от нашите услуги и си поръчват още.
Дори да има проблем и колата да не е спряла само от липса на гориво, наш специалист може да я погледне и да каже какъв е проблемът. Дори няма да се изцапате.