Автодиагностика на място

АвтодиагностикаМного от вас не са механици и нямат точните инструменти. Това обаче не означава, че не може да имате автомобил и да се забавлявате с него.
Автодиагностика на място е услуга, която сме създали точно за такъв тип хора – които имат нужда от изправен автомобил.
Колата не може да върви вечно без грижи. Трябва да се преглежда редовно, за да не стане твърде късно. Нашата услуга идва на помощ дори, когато е твърде късно и проблем, който се е крил във времето изведнъж е проявил „своя инат“.

Какво да очаквате от Пътна помощ Go?

Коректна, бърза и евтина работа. Няма да се притеснявате за проблем след нашата намеса.
Ще проверим колата основно, къде може да е проблемът докато не го открием. Ако е възможно отстраняване на момента, ще се погрижим. Можем да съдействаме за поправка на част, която не може да се поправи на място. Ще бъде занесена до сервиза ни, поправена и върната при вас. Всичко това става след допълнителна уговорка с вас.

Колко време отнема автодиагностика на място?

На този въпрос не може да се даде точен отговор.
Нека да започнем с това, кога искате наш екип да дойде при вас – веднага или в определен ден и час.
След като екипът ни пристигне на посоченото място с апаратурата, е добре да кажете, какви са проблемите и за кое имате най-големи предположения, че е повредено.
Не забравяйте да споменете всичко това по телефона, за да можем да дойдем подготвени. Едно просто „Колата не пали“ не показва нищо. Един автомобил може да не пали от много неща. Обяснете подробно ситуацията – кога, как и къде се е случило и ние ще прегледаме автомобила ви.

Вие сте жена/мъж и не разбирате много от автомобили? Това не е проблем. Дори да не можете да опишете защо смятате, че автомобилът е повреден, ние можем да проверим. Първата и най-бърза проверка ще е да се види компютърът на колата. Той може да покаже грешката, но ако тя е механична и при нея няма сензор, може да се окаже дълъг процес на търсене. Това обаче не трябва да ви притеснява, ние ще намерим проблема.
Мога ли да използвам услугата Автодиагностика на място за нещо друго освен лек автомобил?

Естествено. Разполагаме с техника за откриване на проблеми при товарни средства – джипове, микробуси и камиони, както и селскостопанска техника. Няма проблем да ни позвъните за всяко едно от превозните средства. Можем да се справим с всеки проблем при всеки автомобил.